Sunday, July 3, 2011

Tolong Kembali Pulang ='(


ohh sangat seksa.
sumpah macam dah give up lah dgn hidup.
huhuh. T_T


*bukan sebab mama aien na dapat baby baru.
*bukan juga sebab manusia terhebat aien lebih gorgeus dari aien.
*dan lagi lah bukan sebab meow aien lari dgn boyfie dia.

tapi worst : worst worst worst !
perut aien skrg buat hal sgt sgt sgt dan sgt dan lagi dan lagi.
segala apa makanan dihadapan aien ta buleh pandang.
repeat : ta ade selera secara formal dan tidak formal .

ape ape je makanan ain akan rase...rase...rase...arrgghh!!
tatau lahh rase ape.

*dah lah terbayang makhluk 'tuh' je.
*benci bitch benci bitch benci bitch benci bitch dan lagi dan lagi......



*asal nampak makanan je aien terus na termuntah dan tersembam dan tertampar dan termaki hamun sesiapa yg melintas di cereberum aien nie.

lapar mak oii ta perlu bagi tahu lah.lapa mencucuk cucuk dan meraung raung!
dah lapa kena lah makan.baru je baru se-byte terus tunduk. '' I'M DONE MA... -_- "
tapi certain time je aien betul2 makan.
bila dah lapa tahap AREA 51 terpaksa gak sumbat makanan. *meleleh air mata T_T

tapi lagi kronik segala air2 pun susah gak na terima.
huhuh.cuma satu nie je lah yg aien rasa mmg betul2 aien makan (minum) dgn lahap nye.
YAKULT...YAKULT...

*sebijik mcm nie lah stok YAKULT di rumah aien setiap masa.
makanan ruji aien skrg yakult.
yakni yakult ace juga aien ta boleh hadam.
ykult yg warna merah nie je pula tuh.uhuuhuh.

Tolong lah sesiapa pun!
bagi kenikmatan MAKAN , KEMBALI kpd diri ku ini...........

No comments:

Post a Comment

wishiemishieblinkie**

SPM 10 A !!
makan askrim sehari sebijik
UPM - veterinarian
backpacking ke Japan
kahwin dgn anak sultan
duit berkepuk kepuk